Verhuur

Verhuur

Op pad met Twizzler? Binnenkort te huur!

Op dit moment is de Twizzler Buddy nog niet beschikbaar. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en als eerste weten wanneer en waar de Twizzler Buddy te koop/huur is? Mail naar info@twizzler.nl en u ontvangt van ons updates over de Twizzler Buddy!

Biezenmortel | Verhuur

De Rustende Jager

  • 9:00 tot 21:00 (elke dag geopend)

Op een van de mooiste plekken van Brabant ligt De Rustende Jager, direct aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Al bijna 100 jaar is dit dé pleisterplaats bij uitstek om even bij te komen van het wandelen, paardrijden of fietsen door de duinen. Aan de bosrand met uitzicht over de weilanden is het heerlijk wegdromen onder het genot van bijvoorbeeld een cappuccino met een lekkere Brabantse Broeder. Binnenkort kan hier de Twizzler Buddy getest worden en komen er mogelijkheden om hem te huren!

Stuur een mail naar info@twizzler.nl Dan sturen we tijdig informatie. We streven er naar om in Maart 2022 te starten.


De Rustende Jager, Biezenmortel - Twizzler Verhuur

Oss | Dealer

2Kerr

  • 9:00 tot 17:00 (zaterdag en zondag gesloten)

2Kerr in Oss biedt je vrijheid op twee wielen. Die vrijheid vind je in een breed aanbod van mobiliteits hulpmiddelen. Betrouwbaar en veilig. Producten die je vrijheid vergroten, stoer in design, prettig en eenvoudig in gebruik en waarmee je overal kan komen. Ze garanderen je de beste mobiliteit. 


2Kerr Oss - Twizzler verhuur/dealer

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe werken Twizzler rolstoelen precies?

Twizzler rolstoelen rijden en kunnen stilstaan op 2 wielen zonder extra steunwielen. Dit is mogelijk doordat een aantal Gyro sensoren de elektrisch aangedreven wielen aansturen en zo de rolstoelen precies verticaal balanceren. Door jezelf en dus je gewicht te verplaatsen, sturen de Gyro sensoren de wielen naar voren of naar achter. Elektronica kan veel sneller reageren dan mensen, waardoor dit balanceren perfect lukt. Op deze manier ontstaat een veilige rolstoel met heel bijzondere eigenschappen. Zo kan hij hellingen nemen, trappen afrijden, duinen op- en afrijden en veilig van stoepranden afrijden. Bovendien is een Twizzler extreem wendbaar, waardoor hij ook in kleine ruimtes goed kan worden gebruikt.

Zijn de Twizzler rolstoelen geschikt voor iedereen?

Het is bij het gebruik van de Twizzler rolstoelen van groot belang dat de gebruiker zelfstandig kan zitten en min of meer zelfstandig op- en afstappen. Er is een veiligheidsgordel ter hoogte van de heup beschikbaar.

Is het met de Twizzler mogelijk om overal op- en af te stappen?

Om met de Twizzler te rijden is het van belang om bij op- en afstappen goed en stabiel te kunnen parkeren. De Twizzler rolstoel heeft hiervoor grote sterke parkeerbeugels. Deze zijn met een parkeerhendel licht en eenvoudig te bedienen. Door de grote uitvoering kan ook goed geparkeerd worden op een zachte ondergrond, zoals duinzand. Bovendien zorgen de parkeerbeugels natuurlijk voor extra veiligheid tijdens het rijden.

Hoe lang kan ik met de Twizzler rijden?

In principe een hele dag. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het gebruik. Wandeltochten van 25km zijn geen probleem, maar bent u van plan om veel hellingen of langere tochten te maken? Vraag bij de verhuurder naar de accu’s met meer capaciteit.

Hoe lang duurt het voordat hij weer volledig opgeladen is?

Het opladen van de Twizzler rolstoel duurt tussen de 2 en 4 uur, afhankelijk van hoe ver de accu leeg is.

Kan ik de Twizzler rolstoel uitproberen?

Dat kan op afspraak bij een dealer, bij een verhuurder of tijdens één van de evenementen waar wij aanwezig zijn om demonstraties te geven. Tijdens deze evenementen kunt u allerlei vragen stellen en proefrijden. Bekijk de Evenementenkalender om te zien waar u ons kunt vinden.

Waar kan ik de Twizzler rolstoel huren?

De Twizzler Buddy is te huur voor een dagdeel of gehele dag via een groeiend aantal plaatsen in Nederland. Bekijk alle mogelijkheden hier. Natuurlijk is het ook mogelijk om op aanvraag de Twizzler Buddy voor een langere tijd te huren.

Wat betaal ik voor een Twizzler rolstoel?

De kosten van de Twizzler Buddy en Twizzler S zijn op te vragen bij de desbetreffende dealer. Neem contact op met een dealer in uw omgeving. U kunt hier bekijken welke dealers .

Wat zijn de garantievoorwaarden bij aankoop?

Op de Twizzler rolstoelen geldt een garantie periode van 2 jaar, in combinatie met een overeenkomst voor onderhoud en service.

Twizzler Buddy

Geniet weer volop in het bos of op het strand


Meer informatie