Twizzler S

De Twizzler S is begin 2020 leverbaar!
Reservering is mogelijk per 01-11-2019

Informatie over Twizzler S
Logo Twizzler S

Wat is de Twizzler S?
Deze elektrische rolstoel is voorzien van het beproefde Segway platform en voorzien van de gepatenteerde Twizzler besturing. Dit zorgt voor een hoog remvermogen, dat met veel gevoel gedoseerd kan worden en de bedieningskracht kan voor iedere gebruiker exact worden ingesteld.

Duurzaam, stoer, sterk: dat zijn woorden die passen bij dit model. De techniek is degelijk uitgevoerd en afgewerkt met recyclebare kunststof delen. De sterke veerelementen en grote wielen zorgen voor een fantastisch comfort op slechte wegen. De techniek is waterdicht afgesloten zodat de Twizzler Off Road goed kan worden gereinigd.

Het sturen en remmen gaat met gemak, en is bijzonder veilig, ook voor gebruikers met rugklachten en weinig spierkracht. Dit is het resultaat van de unieke Twizzler besturing.

Door de stevige afwerking en brede wielen, is hij bijzonder geschikt voor strand en bossen. Rijden op ongelijk terrein wordt een belevenis. U zult verrast zijn over de prestaties!

Video afspelen
Gemakkelijk voortbewegen in Den Bosch
Stelletje hand in hand wandelen
Wandelen in de duinen

Flexibel

Met de grote wielen en de smalle of brede banden kunt u rijden in de stad en op het strand. Daarbij zorgt de bijzondere vering voor een geweldig comfort en remvermogen.

Zelfstandig

De Twizzler S is compact en kan met de smalle wielen overal komen en ook in kleine ruimtes draaien. Dit maakt zelfstandig leven weer gemakkelijker.

Vrij

De snelheid en wendbaarheid geeft een geweldig gevoel en de ervaring, dat allerlei beperkingen zijn verdwenen. Ervaar deze vrijheid en maak een proefrit!

2Kerr Oss

Probeer hem hier uit!

  • 9:00 tot 17:00 (zaterdag en zondag gesloten)​

2Kerr in Oss biedt je vrijheid op twee wielen. Die vrijheid vind je in een breed aanbod van mobiliteitshulpmiddelen. Betrouwbaar en veilig. Producten die je vrijheid vergroten, stoer in design, prettig en eenvoudig in gebruik en waarmee je overal kan komen. Ze garanderen je de beste mobiliteit. Probeer hier de Twizzler S eens uit.

  • Rijnstraat 5A, 5347 KL, Oss​
vind twizzler op social media
Twizzler S

Zonder moeite, genieten van de alledaagse dingen!