Twizzler Buddy

Twizzler Buddy

informatie over twizzler buddy
Logo Twizzler Buddy

Wat is Twizzler Buddy?
Een elektrisch aangedreven duwrolstoel met een bijzondere besturing en bediening. Deze techniek zorgt voor moeiteloos rijden op alle terreinen en hellingen.

Hoe werkt het precies?
De Twizzler Buddy rijdt op 2 grote wielen en de balanceertechniek zorgt ervoor dat hij altijd in balans blijft. Hierdoor verandert het duwen in besturen. Dit kost bijna geen kracht. Bovendien blijft de Twizzler Buddy altijd perfect verticaal rijden, ook op hellingen.

Hoe lang kan ik ermee rijden?
In principe een hele dag. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het gebruik. Wandeltochten van 25km zijn geen probleem, maar veel hellingen en langere tochten? Vraag bij de verhuurder naar de accu’s met meer capaciteit.

Lees verder onder deze video

https://youtu.be/hJBNz7Zxu_s

Hoe kan ik hem vervoeren?
De Twizzler Buddy weegt 80kg en is 72-78cm hoog. Met behulp van 2 rijplaten kan hij in een groot aantal auto’s worden gereden.

Waar is hij beschikbaar?
De Twizzler Buddy is bij een groeiend aantal verhuurbedrijven en rolstoel- en zorgleveranciers te vinden. Kijk op de pagina Verhuur voor de mogelijkheden.

Hoe kan ik hem huren?
Meestal wordt hij verhuurd voor een periode van 4 uur of een hele dag. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Twizzler Buddy op aanvraag voor een langere tijd te huren. Er wordt altijd een uitgebreide en duidelijke instructie gegeven en begeleid een testrit gemaakt. Op deze manier wordt de wandeltocht een gezellige belevenis.

Twizzler Buddy wielen
Twizzler Buddy samen wandelen in het bos
Twizzler Buddy wielen

Comfortabel

De grote wielen met brede banden, instelbare armsteunen, vering en stevige zitting zorgen voor een comfortabele ervaring.

Moeiteloos

Door de balanceertechniek vergt het duwen weinig inspanning. Hierdoor kunt u weer moeiteloos samen wandelen.

Overal

De Twizzler Buddy is geschikt voor veel terreinen en hellingen en kan in de stad en in het bos worden gebruikt.

De Rustende Jager

Binnenkort te huur!

  • 9:00 tot 21:00 (elke dag geopend)

Op een van de mooiste plekken van Brabant ligt De Rustende Jager, direct aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Al bijna 100 jaar is dit dé pleisterplaats bij uitstek om even bij te komen van het wandelen, paardrijden of fietsen door de duinen. Aan de bosrand met uitzicht over de weilanden is het heerlijk wegdromen onder het genot van bijvoorbeeld een cappuccino met een lekkere Brabantse Broeder. Huur hier binnenkort de Twizzler Buddy en ga er samen op uit!


De Rustende Jager, Biezenmortel - Twizzler Verhuur

vind twizzler op social media

Facebook


Youtube


Envelope

Twizzler Buddy

Geniet weer volop in het bos of op het strand!


Vind een verhuurder/dealer