Over Twizzler

Over Twizzler

Visie

Leo de Jong
leo de jong
oprichter

Stel je een wereld voor zonder grenzen. Waar obstakels wegvallen en je je kunt voortbewegen zonder beperkingen. Stel je een elektrische rolstoel voor waar je het strand mee op kan, het bos in en drempels geen obstakel meer zijn. Dit is de wereld van Twizzler. Laat beperkingen geen beperkingen meer zijn en omarm de vrijheid.

Modellen

Twizzler Buddy
De Twizzler Buddy is een elektrisch aangedreven duwrolstoel met een bijzondere besturing en bediening. Deze techniek zorgt voor moeiteloos rijden op alle terreinen en hellingen.

Twizzler Samen wandelen in de duinen met elektrische rolstoel
Twizzler productie in Drunen

Productie

De Twizzler rolstoelen worden ontwikkeld en geassembleerd in Drunen. Ook de service en het onderhoud wordt daar uitgevoerd. Op deze manier wordt gestreefd naar een goede samenwerking met alle dealers en gebruikers, zodat de Twizzler rolstoelen ook op lange termijn goed blijven functioneren.

ISO9001 GECERTIFICEERD

Twizzler BV is gecertificeerd volgens Norm/vigerend certificatieschema: NEN-EN-ISO 9001:2105 voor het ontwerpen, produceren, assembleren, verkopen en onderhouden van rolstoelen met balanstechniek.

Experts

Ons team

Leo de Jong
Oprichter/Engineering

Leo de Jong

Cas van der Vleuten
Engineering/Assemblage

Cas van der Vleuten

Kees Karelse
Elektronica/Assemblage

Kees Karelse

Jan Blom
3D Tekenwerk/engineering

Jan Blom

Rinus Damen
Elektronica/Adviseur

Rinus Damen

Vacature Twizzler
Sales

Vacature

Twizzler rolstoelen

Omarm de vrijheid, geniet weer van de natuur met Twizzler

FAQ

Veelgestelde vragen

Twizzler rolstoelen rijden en kunnen stilstaan op 2 wielen zonder extra steunwielen. Dit is mogelijk doordat een aantal Gyro sensoren de elektrisch aangedreven wielen aansturen en zo de rolstoelen precies verticaal balanceren. Door jezelf en dus je gewicht te verplaatsen, sturen de Gyro sensoren de wielen naar voren of naar achter. Elektronica kan veel sneller reageren dan mensen, waardoor dit balanceren perfect lukt. Op deze manier ontstaat een veilige rolstoel met heel bijzondere eigenschappen. Zo kan hij hellingen nemen, trappen afrijden, duinen op- en afrijden en veilig van stoepranden afrijden. Bovendien is een Twizzler extreem wendbaar, waardoor hij ook in kleine ruimtes goed kan worden gebruikt.

Het is bij het gebruik van de Twizzler rolstoelen van groot belang dat de gebruiker zelfstandig kan zitten en min of meer zelfstandig op- en afstappen. Er is een veiligheidsgordel ter hoogte van de heup beschikbaar.

Om met de Twizzler te rijden is het van belang om bij op- en afstappen goed en stabiel te kunnen parkeren. De Twizzler rolstoel heeft hiervoor grote sterke parkeerbeugels. Deze zijn met een parkeerhendel licht en eenvoudig te bedienen. Door de grote uitvoering kan ook goed geparkeerd worden op een zachte ondergrond, zoals duinzand. Bovendien zorgen de parkeerbeugels natuurlijk voor extra veiligheid tijdens het rijden.

In principe een hele dag. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het gebruik. Wandeltochten van 25km zijn geen probleem, maar bent u van plan om veel hellingen of langere tochten te maken? Vraag bij de verhuurder naar de accu’s met meer capaciteit.

Het opladen van de Twizzler rolstoel duurt tussen de 2 en 4 uur, afhankelijk van hoe ver de accu leeg is.

Dat kan op afspraak bij een dealer, bij een verhuurder of tijdens één van de evenementen waar wij aanwezig zijn om demonstraties te geven. Tijdens deze evenementen kunt u allerlei vragen stellen en proefrijden. Bekijk de Evenementenkalender om te zien waar u ons kunt vinden.

De Twizzler Buddy is te huur voor een dagdeel of gehele dag via een groeiend aantal plaatsen in Nederland. Bekijk alle mogelijkheden hier. Natuurlijk is het ook mogelijk om op aanvraag de Twizzler Buddy voor een langere tijd te huren.

De kosten van de Twizzler Buddy en Twizzler S zijn op te vragen bij de desbetreffende dealer. Neem contact op met een dealer in uw omgeving. U kunt hier bekijken welke dealers .

Op de Twizzler rolstoelen geldt een garantie periode van 2 jaar, in combinatie met een overeenkomst voor onderhoud en service.

vind twizzler op social media